Gratis verzending vanaf € 30,- & retourtermijn van 60 dagen

Groen beleid

Bij Kiesduurzamer.nl kijken wij natuurlijk ook kritisch naar onze eigen ecologische voetafdruk. We hebben een groene en bewuste bedrijfsvoering. Wij kopen producten in bij bedrijven die ook een groene bedrijfsvoering hebben. We proberen zo min mogelijk papier te gebruiken en wat we gebruiken is gerecycled. Ook hergebruiken wij zoveel mogelijk verzendmateriaal. Wij werken vanuit huis en sinds 2020 is deze voorzien van zonnepanelen. Zo proberen wij onze Co2-uitstoot zoveel mogelijk te reduceren.

Wij geloven in de kracht van samenwerken met bedrijven en organisaties die onze waarden delen. Door een positieve samenwerking met anderen, beide partijen hiervan zullen groeien.

 

Uitstekende service

Bovenop al dat groen vinden wij het ook erg leuk en belangrijk om een superservice te bieden aan onze klanten. Zo krijg je altijd jouw bestelling snel en mooi verpakt in huis en zoeken wij de mooiste en beste producten voor je uit. Bij ieder product proberen we zo volledig mogelijk te zijn in onze beschrijving. Op die manier kun je zelf een weloverwogen keuze maken. Daarnaast versturen wij alle pakketten met DHL, omdat zij inzetten op een zo groen mogelijke bezorging.

We zullen altijd onze producten en ons bedrijf meer “groen” proberen te maken, dat is onze uitdaging!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder of zoeken het voor je uit.

Bekijk ons assortiment in onze webshop om te zien welke duurzame alternatieven jou wat lijken. Of neem een kijkje op onze blog. Daar vind je onder andere handige tips en ideeën op het gebied van duurzaamheid.

Contactgegevens

Vivaldistraat 18
6661 BX, Elst Nederland
085 06 06 264
(Bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur op werkdagen)
info@kiesduurzamer.nl

KVK nummer: 74051075
btw-nummer: NL859756464B01
NL85 KNAB 0258 5478 98

De waardering van www.kiesduurzamer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 19 reviews.