Gratis verzending vanaf €30,-

Over ons

Jouw webshop voor een duurzamer leven

Kiesduurzamer.nl | Webshop duurzamer leven

Duurzamer leven lastig? Welnee! Duur? Dat ook niet.

Met Kiesduurzamer.nl laten wij zien dat duurzaamheid niets met geitenwollen sokken te maken heeft. En dat je duurzamer leven op JOUW manier kunt aanpakken. Je hoeft niet je hele levensstijl om te gooien. Juist kleine stapjes tellen mee. En daar helpen wij je graag bij.

 

Onze webshop voor duurzamer leven

Ook jij kunt iets doen voor het milieu. En nee, daarvoor hoef je niet meteen naar een andere supermarkt te gaan of al je producten te vervangen. Wij laten zien dat juist simpele aanpassingen ertoe doen. Daarom vind je op Kiesduurzamer.nl allerlei producten die duurzamer leven makkelijker maken. En dat zonder in te leveren op comfort.

Zo kun jij ook een steentje bijdragen aan het milieu. Op een haalbare én betaalbare manier!

 

Onze missie

Duurzamer leven eenvoudiger maken. En begrijpelijker. Dat is onze missie.

Je wilt iets doen voor een beter milieu. Maar hoe? En waar begin je? Er is heel veel wat je kunt doen aan duurzaamheid. Maar niet elke stap voelt misschien even comfortabel. En je wilt ook niet in één keer je hele leven omgooien.

Dat is waarom wij Kiesduurzamer.nl zijn gestart. Via onze site kun je ontdekken welke kleine stappen jij kunt zetten. Met simpele alternatieven en écht fijne producten. En met heldere productinformatie. Zodat jij precies kunt uitzoeken wat wel en niet bij jou past.

 

Waarom Kiesduurzamer.nl?

In onze webshop voor duurzamer leven vind je heel veel innovatieve en duurzame producten. Stuk voor stuk maken ze duurzamer leven makkelijker én leuker. Ons assortiment is met zorg samengesteld. Alle producten worden ingekocht bij mooie bedrijven. Bedrijven die iets terugdoen voor de natuur of zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Achter elk product zit dus een verhaal én elk product heeft op zijn manier een duurzaam tintje.

Kiesduurzamer.nl staat voor:

  • Duurzamer leven haalbaar maken
  • Met zorg samengesteld assortiment
  • Eerlijke prijzen en mooie merken
  • Kwaliteit en comfort centraal
  • Heldere productinformatie
  • Snelle service
  • Antwoord op al uw vragen

 

Het verhaal achter Kiesduurzamer.nl

Wij zijn Nico en Liza – het moderne stel achter Kiesduurzamer.nl. Wij doen niet aan geitenwollen sokken. Wel aan duurzamer leven, maar dan op een toegankelijke manier. Daarom zijn wij Kiesduurzamer.nl gestart: dé webshop voor duurzamer leven.

Een steentje bijdragen aan het milieu – ook wij wilden dat maar al te graag. Maar ja, hoe maak je duurzamer leven laagdrempelig? We merkten dat we vaak sceptisch waren. Er is zó veel informatie en veel stappen kosten nogal wat geld. Ook is niet elke stap even makkelijk. In onze eigen zoektocht zagen we door de bomen het bos niet meer. Dat moest anders kunnen.

Er zijn zo veel kleine stappen die je kunt zetten. Allemaal simpele stappen, waar je niets extra’s voor hoeft te doen. Je moet alleen wel weten dát ze bestaan. Op Kiesduurzamer.nl maken wij al die kleine stapjes voor jou inzichtelijk. En kun je meteen de producten vinden die je daarvoor nodig hebt. Op één plek, met heldere uitleg en altijd van goede kwaliteit en tegen een eerlijke prijs.

 

Over Nico en Liza

Nico is het aanspreekpunt bij Kiesduurzamer.nl. De regelaar en het logistieke wonder. Dankzij hem is de webshop continu up-to-date en gevuld met de mooiste producten. Nico groeide op een boerderij op en werkte lange tijd als planner. Duurzaam leven was voor hem volkomen nieuw. Maar het bleek eenvoudiger dan gedacht. Nog best leuk ook zelfs. Andere mensen daarmee inspireren is zijn grote missie.

Liza is het creatieve brein achter Kiesduurzamer.nl. Nieuwe dingen bedenken en producten opzoeken is waar zij zich mee bezighoudt. Haar doel is om duurzaamheid toegankelijk en begrijpelijk te maken. Ook zij doet nog elke dag nieuwe ontdekkingen. Naast nieuwe duurzame producten, mag ze graag nieuwe plekken ontdekken. En daar neemt ze tegenwoordig standaard haar (duurzame!) Samadoyo-waterfles mee naartoe. Een duurzame stap die haar uitstekend bevalt!

 

Bekijk ons assortiment

Benieuwd wat jij eenvoudig kunt veranderen? En welke opties er allemaal zijn? Bekijk ons assortiment in onze webshop voor duurzamer leven. Of neem een kijkje op onze blog. Daar vind je o.a. handige tips en ideeën op het gebied van duurzaamheid.

 

Contactgegevens

Let op, dit is een postadres geen bezoekadres!

Woonhuis Gratis Icoon   Rozenkamp 48
Placeholder Gratis Icoon   6662 RN, Elst
Arrow on wereld grid Gratis Icoon   Nederland
Auricular telefoon Gratis Icoon   085 06 06 264
(Bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op werkdagen)
Envelop overzicht Gratis Icoon   info@kiesduurzamer.nl
(Binnen 24 uur antwoord)

Openbare bibliotheek met pilaren Gratis Icoon   KVK nummer: 74051075
Procent Gratis Icoon   btw-nummer: NL859756464B01
Euro Gratis Icoon  NL85 KNAB 0258 5478 98

De waardering van www.kiesduurzamer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.