Gratis verzending vanaf € 30,- & retourtermijn van 60 dagen

Over ons

Jouw webshop voor een duurzamer leven

Duurzamer leven lastig? Welnee! Duur? Dat ook niet.

Met Kiesduurzamer.nl laten wij zien dat duurzaamheid niets met geitenwollen sokken te maken heeft. Een duurzamer leven kan namelijk helemaal op jouw manier en naar jouw wensen. Nergens voor nodig om je hele levensstijl om te gooien, want juist al met de kleine stapjes kan jij een verschil maken. En wij bij Kiesduurzamer.nl willen we je daar maar al te graag bij helpen!

 

Onze webshop voor duurzamer leven

Ook jij kunt iets doen voor het milieu. En nee, daarvoor hoef je niet meteen naar een andere supermarkt te gaan of al je producten te vervangen. Wij laten zien dat juist simpele aanpassingen ertoe doen zodat ook jij een steentje kan bijdragen aan het milieu. Op een haalbare én betaalbare manier! Daarom vind je op Kiesduurzamer.nl allerlei duurzame alternatieven die een duurzamer leven makkelijker maken. En dat allemaal zonder dat jij hoeft in te leveren op comfort of het negatief in je portemonnee merkt. Is dat niet even win win!?

 

Onze missie

Duurzamer leven eenvoudiger maken. En begrijpelijker. Dat is onze missie.

Je wilt iets doen voor een beter milieu. Maar hoe? En waar begin je? Er is heel veel wat je kunt doen aan duurzaamheid. Maar niet elke stap voelt misschien even comfortabel. En het laatste wat je wilt is in een keer je leven omgooien. Gelukkig bieden wij jou hier de helpende hand!

Dat is namelijk waarom wij Kiesduurzamer.nl zijn gestart. Via onze site kan je ontdekken welke kleine stappen jij kunt zetten. Wij hebben alle duurzame alternatieven zelf getest en verkopen alleen de producten waar wij ook daadwerkelijk fan van zijn. Je weet dus zeker dat je niet te veel geld uitgeeft aan spullen die het uiteindelijk helemaal niet waard bleken. Op onze webshop vind je allerlei simpele alternatieven van écht fijne producten met daarbij heldere productinformatie. Zodat jij precies kunt uitzoeken wat wel en niet bij jou past.

 

Waarom Kiesduurzamer.nl?

In onze webshop voor een duurzamer leven vind je heel veel innovatieve en duurzame producten. Stuk voor stuk maken ze duurzamer leven makkelijker én leuker. Ons assortiment is met zorg en uit eigen ervaring samengesteld. Alle producten worden ingekocht bij mooie en duurzame bedrijven. Bedrijven die iets terugdoen voor de natuur of zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Achter elk product zit dus een verhaal én elk product heeft op zijn manier een duurzaam tintje.

 

Kiesduurzamer.nl staat voor:

  • Duurzamer leven makkelijk en betaalbaar maken
  • Een samengesteld assortiment vanuit onze eigen ervaring
  • Producten met eerlijke prijzen en van mooie merken
  • Kwaliteit en comfort staan centraal
  • Heldere productinformatie in de webshop
  • Snelle service
  • Antwoord op al uw vragen

 

Het verhaal achter Kiesduurzamer.nl

Wij zijn Nico en Liza – het moderne stel achter Kiesduurzamer.nl. Wij doen niet aan geitenwollen sokken. Wel aan duurzamer leven, maar dan op een toegankelijke manier. Daarom zijn wij Kiesduurzamer.nl gestart: dé webshop voor een duurzamer leven met betaalbare producten.

Een steentje bijdragen aan het milieu – ook wij wilden dat maar al te graag. Maar ja, hoe maak je duurzamer leven laagdrempelig? We merkten dat we vaak sceptisch waren. Er is zó veel informatie en veel stappen kosten nogal wat geld. Ook is niet elke stap even makkelijk. In onze eigen zoektocht zagen we door de bomen het bos niet meer. Dat moest anders kunnen.

Er zijn zo veel kleine stappen die je kunt zetten. Allemaal simpele stappen, waar je niets extra’s voor hoeft te doen. Je moet alleen wel weten dát ze bestaan. Op Kiesduurzamer.nl maken wij al die kleine stapjes voor jou inzichtelijk. En kun je meteen de producten vinden die je daarvoor nodig hebt. Op één plek, met heldere uitleg en altijd van goede kwaliteit en tegen een eerlijke prijs.

 

Over Nico en Liza

Nico is het aanspreekpunt bij Kiesduurzamer.nl. De regelaar en het logistieke wonder. Dankzij hem is de webshop continu up-to-date en gevuld met de mooiste producten. Nico groeide op een boerderij op en werkte lange tijd als planner. Duurzaam leven was voor hem volkomen nieuw. Maar het bleek eenvoudiger dan gedacht. Nog best leuk ook zelfs. Andere mensen daarmee inspireren is zijn grote missie.

Liza is het creatieve brein achter Kiesduurzamer.nl. Nieuwe dingen bedenken en producten opzoeken is waar zij zich mee bezighoudt. Haar doel is om duurzaamheid toegankelijk en begrijpelijk te maken. Ook zij doet nog elke dag nieuwe ontdekkingen. Naast nieuwe duurzame producten, mag ze graag nieuwe plekken ontdekken. En daar neemt ze tegenwoordig standaard haar (duurzame!) Samadoyo-waterfles mee naartoe. Een duurzame stap die haar uitstekend bevalt!

 

Bekijk ons assortiment

Benieuwd welke kleine stapjes jij richting een duurzaam leven kan nemen? En welke opties er allemaal zijn? Bekijk ons assortiment in onze webshop om te zien welke duurzame alternatieven jou wel wat lijken. Of neem een kijkje op onze blog. Daar vind je onder andere handige tips en ideeën op het gebied van duurzaamheid.

 

 

Contactgegevens

Vivaldistraat 18
6661 BX, Elst Nederland
085 06 06 264
(Bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur op werkdagen)
info@kiesduurzamer.nl

KVK nummer: 74051075
btw-nummer: NL859756464B01
NL85 KNAB 0258 5478 98

De waardering van www.kiesduurzamer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 19 reviews.